Tímár Bence Photographer

Esküvői fotózás: az ár a legfontosabb tényező?

2022. május 28. - Tímár Bence Photographer

Az elmúlt hónapok tanulságát szeretném megosztani veletek. Többen megkerestek az elmúlt időszakban, és én válaszul kiküldtem az általam kínált szolgáltatás árát. Voltak, akik megrendelték a szolgáltatást, azonban akadtak olyanok is, akiktől azt a választ kaptam, hogy "drága vagyok".

Mindenkinek a saját döntése, mekkora összeget fordít az esküvője megörökítésére. Ugyanakkor érdemes a fotósokaz úgy szelektálni, hogy a munkadíjuk mellett más szempontokat is figyelembe vesztek.

Minden kezdő és haladó fotós profinak akar látszani.

Az is, aki nem főállásban, hanem másodállásban fotózgat esküvőket, és az is aki most kezdi és a tapasztalatok híján a kitartásával és ügyességével tűnik ki a fotósok tömegéből, ezért rá akarod bízni az egyszeri és megismételhetetlen képeitek elkészítését.

 

Aki profinak vallja magát, az tényleg az?

Gondold csak végig!

Miért vállalja olcsóbban a fotózást, mint mások?

Ha esetleg kezdő, akkor miért a Te esküvőd lesz a gyakorlat tárgya? ( persze mindenkinek el kell kezdenie valahol)

Ha netán vendégeskedik is a Nagy Napon, emiatt valamiről lemarad, akkor hogy érzed majd magad, ha mondjuk az első hitvesi csók nem lesz megörökítve?

Persze! Ezek a fotósok tényleg kevesebbet kérnek el az esküvői fotózásért. Ezt az árkülönbözetet azonban később fogod megfizetni.

KÉSŐBB, amikor újra meg újra átnézitek a képeket, biztos vagyok benne, hogy hiányérzetetek lesz. A hiányos, előnytelen fotók láttán már az jut eszedbe, hogy megérte volna egy magasabb kategóriás fotóst megfogadni!

Weboldalam:
https://timarbencephotographer.hu

Esküvői fotózás:
https://timarbencephotographer.hu/eskuvoi-fotozas/

 

süti beállítások módosítása