Tímár Bence Photographer

Esküvői fotózás: nem mindegy a hozzáállás!

2022. június 15. - Tímár Bence Photographer

Az esküvői fotózás mindenki számára más. Van, aki azért készül rá, hogy a lehető legjobb emlékeket szerezze meg a Nagy Napról, mások csak az esküvő kötelező részeként gondolnak rá. Én mindig arra törekszem, hogy kellemes élményt nyújtson, és őszinte, boldog és meghitt képeket készítsek.
eskuvoi_fotozas_szeged-dia_es_gabor_10.JPG

Az esküvői fotózás a specialitásom. Minden esküvő különleges alkalom, és számtalan módja van annak, hogy megörökítsük ezt a napot. Szegeden működő profi esküvői fotósként tudom, hogy fontos, hogy a fotózáshoz megfelelő hangulatba kerüljenek az ügyfeleim. Azoknak az embereknek, akik társaságkedvelők,  vagy szeretik, ha fotózzák őket, ez könnyebben megy. Kicsit időigényesebb azoknál a fotóalanyoknál, akik visszafogottabbak. Ezért kell erre elég időt szánni.

A fényképezőgéppel készített fotók nem alkalmasak az átadásra, ezért az esküvői fotózások esetében (és egyéb fotózások esetében is) a képek utómunkája  szerves részét képezi a munkámnak. Ahhoz, hogy a képek a lehető legjobban nézzenek ki, rengeteg időt szánok arra, hogy a kívánt eredmény elérése érdekében megvilágítsam és megszerkesszem őket. Sok időt töltök az utómunkázással, hogy elérjem azt a minőséget, amit egyébként én is elvárnék a fotósomtól akkor, amikor éppen életem napját fényképezi.

Esküvői fotózást vállalok, keressetek bátran!
https://timarbencephotographer.hu/

süti beállítások módosítása