Tímár Bence Photographer

Jegyes fotózás a gyakorlatban

2023. február 28. - Tímár Bence Photographer

A jegyes fotózás egy csodálatos lehetőség, hogy megörökítsük az egyik legszebb időszakot az életünkben. Sokkal intimebb és személyesebb lehet, mint az esküvői fotózás, hiszen csak a jegyespár van jelen, és nincs más dolgunk, mint az ő boldogságukat megörökíteni. Szegeden és vonzáskörzetében, számos szép helyet találhatunk, ahol fantasztikus jegyes fotókat készíthetünk.

jegyes_fotozas_szeged_timarbencephotographer-gabi_es_martin-24.JPG

Az első dolog, amit javaslok, az az, hogy megbeszéljük az elképzeléseiket és a tervezett helyszínt. A helyszín nagyon fontos szerepet játszik a jegyesfotózásban, hiszen a helyszínnek meg kell adni azokat az érzéseket és hangulatot, amelyeket a jegyespár az összetartozásukról gondol. Egy kis kutatással rengeteg olyan helyet találhatunk Szegeden, amelyek megfelelőek lehetnek a fotózáshoz. Ilyen lehet például a szegedi Dóm tér, a Tisza part, vagy éppen a Széchenyi tér, melyek mind kiváló helyszínek lehetnek a jegyespár számára.

paros_fotozas_szeged-anita_es_robi-25.JPG

A következő fontos tényező a megfelelő időpont kiválasztása. A fotózás időpontjának az évszaknak és a napszaknak is megfelelőnek kell lennie ahhoz, hogy a legjobb eredményt kapjuk. Tavasszal például a virágok és az újraéledő természet adhatnak remek hátteret a képekhez, míg ősszel a színes lombkoronák és a sárguló levelek lehetnek varázslatosak.

jegyes_fotozas_szeged_timarbencephotographer-gabi_es_martin-40.JPG

A jegyesfotózás során a pillanatokat kell megörökítenünk, és nem kell túl sokat terveznünk. A fotózásnak spontánnak kell lennie, és a jegyespárnak magabiztosnak kell lennie és kényelmesen kell éreznie magát. arra törekszem, hogy a párok a fotózásaik során spontán módon viselkedjenek, mert így az ő valódi érzelmeiket és személyiségüket tudom megmutatni a képeken. A jegyesfotózás legjobb módja, ha megengedjük a jegyespárnak, hogy egymásra figyeljenek, beszélgessenek, nevetgéljenek, és élvezzék egymás társaságát.

https://timarbencephotographer.hu/eskuvoi-fotozas

 

süti beállítások módosítása