Tímár Bence Photographer

Fotózás Szegeden és vonzáskörzetében

2022. szeptember 06. - Tímár Bence Photographer

Nosztalgia
Minden ember életében nagyon nagy szerepet töltenek be az emlékek. Szeretünk emlékezni, mert az emlékek által egy pillanatra visszakerülünk abba az adott pillanatba, amire visszaemlékezünk. Az elmúlás minden ember életének a része, és gyakran gondolkodunk el azon, hogy milyen jó lenne újra gyereknek lenni, vagy újra átélni egy adott pillanatot.
A fotók olyan kézzel fogható emlékképek, amik segítenek a visszaemlékezésben, és nem hagyják, hogy egy emlék örökre a feledésbe merüljön. Ezeket az emlékképeket el lehet készíteni többféle eszközzel is. 
Manapság mindenkinél ott van a mobiltelefon, amivel könnyedén lehet gyönyörű képeket készíteni, ugyanakkor ezek a fotók általában csak digitálisan maradnak meg az utókornak, hiszen a rengeteg kép közül nehéz kiválasztani a számunkra legideálisabb fotót. A digitalizáció miatt manapság már nem divat fotókat nyomtatni, pedig továbbra is ez a legidőtállóbb módja az emlékek tárolásának. 

csaladi_fotozas_szeged-elina_es_csaladja_kismama-40.JPG


Profi fotók
Fotósként az én feladatom az, hogy a digitalizációval szembe menve profi minőségben képeket készítsek, majd azokat nyomtatott formában át is adjam. Életünk nagy pillanatai rettentően fontosak, éppen ezért döntöttem a fotós hivatás mellett.
Szerencsésnek vallom magam, hiszen az utóbbi 3 évben volt szerencsém kismama fotózáson részt venni, majd a kisgyermek születése után képeket készíthettem az újszülöttről is. A családok általában visszatérnek hozzám, hogy a fontos pillanatok meg legyenek örökítve. 
A profi fotók azonban nem csak a gyermek esetében fontos, hanem már sokkal korábban, amikor egy férfi és egy nő úgy dönt, hogy összekötik életüket. A legnagyobb örömet számomra az okozza, ha a páros fotózástól kezdve, a jegyes fotózáson át egészen az esküvőig én kísérhetem el a párokat ezen a gyönyörű úton. 
Szegeden és vonzáskörzetében vállalok páros/jegyes fotózást, családi fotózást, esküvő fotózást, rendezvényfotózást, rövid átadási határidővel és kedvező, személyre szabott árakkal. 
Kérdés, kérés esetén keressetek bizalommal!
Weboldalam:
https://timarbencephotographer.hu

süti beállítások módosítása